Afganistan Son Dakika Haber

İngiltere vatandaşlarına Kabil havalimanına gitmemeleri uyarısında bulundu. Toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt.


Pin On Love For Afghanistan

1216 Kabil havalimanında görev yapan Azerbaycan askerleri Afganistandan ayrıldı.

Afganistan son dakika haber. Afganistanda görev yapan Türk askerini taşıyan uçak Ankarada 26082021 1103 Son dakika gündem haberi. Milli Savunma Bakanlığı dün akşam Afganistan da görev yapan Türk askerlerinin döneceğini açıklamış bu gelişme sonrasında da bu sabah Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar sürece ilişkin diğer detayları paylaşmıştı. NATO Genel Sekreteri Afganistandaki krizden önemli dersler alınması gerekiyor açıklamasında bulundu.

Afganistan haberleri sayfasında Afganistan ile ilgili tüm haberleri gelişmeleri ve son dakika haberlerini okuyabilirsiniz. Afganistanda görev yapan Türk askerlerinin tahliyesine başlandı 25082021 1953 Son dakika. Afganistan haberleri Sözcünün son dakika haberlerinde bulunan Afganistan haberinde 3928 kez geçmektedir.

Bu sabah Afganistandan tahliye edilen Türk Silahlı Kuvvetleri kafilesini taşıyan uçak saat 1145te Ankara Esenboğa Havalimanına indi. Avrupa Parlamentosu Başkanı Sassoli. Afganistandan tahliye edilen Türk askerlerini taşıyan ilk uçak Ankaraya indi.

NATOdan Afganistan açıklaması Son dakika haberi. Afganistan ile ilgili en son gelişmeleri buradan izleyebilirsiniz. Afganistan son dakika haberleri.

Afgan mülteciler AB ülkelerine eşit olarak. Son dakika gündem haberine göre Fransa Başbakanı Jean Castex Afganistandan tahliye operasyonlarının yarın sona ereceğini bildirdi. NATOdan flaş Afganistan açıklaması.

AFGANİSTANdan tahliyelerine başlanan Türk askerlerini taşıyan Türk Hava Yollarına THY ait uçak Ankaraya indi. 5- Afganistandaki yeni yönetimle düzensiz göçün önlenmesi hususunda muhakkak surette anlaşma temas ve fikir birliği temin edilmesi şarttır. Milli Savunma Bakanlığı çeşitli temaslar mevcut durum ve şartlar değerlendirilerek Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının Afganistandan tahliyesine başlandığını açıkladı.

1242 Son dakika. Afganistan haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel Afganistan haber sayfasında yer alıyor. Son dakika haberleri BMden Afganistanda hükümet çağrısı 17082021 1202 Son dakika gelişmesine göre ABD ile Taliban arasında Şubat 2020de varılan barış anlaşması çerçevesinde bu yıl uluslararası güçlerin Afganistandan geri çekilme süreci başladı.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Taliban ülkeyi zorla ele geçirirse tanınmayacaktır dedi. En son afganistan haberleri anında burada. G7den Afganistan açıklaması - Son Dakika Haberleri.

NATO üyesi ülkelerin dışişleri bakanları video konferans yöntemiyle Afganistan gündemli olağanüstü toplantı düzenledi. G7 liderleri Afganistan konusunda BM ve G20 aracılığıyla müttefikler ve bölge ülkeleri ile birlikte çalışacağını söyledi. Kabil Büyükelçimiz ve diğer diplomatlarımız Afganistandaki varlığını kararlılıkla ve kucaklayıcı bir vasıfla sürdürmelidir.

Son Dakika Afganistan Haberleri Son dakika Afganistan haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bu sabah Afganistandan tahliye edilen Türk Silahlı Kuvvetlerini taşıyan uçak saat 1145te Ankara Esenboğa Havalimanına iniş yaptı. 1990 likes 7 talking about this.

Güncel son dakika Afganistan haberleri ve en sıcak haber akışını bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Son dakika afganistan haberleri de dahil olmak üzere toplam 1287 haber bulunmuştur. Son dakika haberi.

Afganİstan haberlerİ Afganistan ile ilgili tüm haberler için doğru yerdesiniz. Afganistan haberi sayfasında en son yaşanan afganistan gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne CNN Türke eklenen afganistan haber başlıkları yer almaktadır. Son dakika haberi.

Afganistan Ortada terör örgütlerinin çatışması var bunların çatışmasından da Türkiyenin veya başka bir ülkenin karlı çıkması. Son dakika haber. Fransanın Afganistandan tahliye operasyonları yarın sona erecek.

Afganistan ile ilgili Fanatikde Afganistan haber bulunmaktadır. Afganistan haberleri son dakika afganistan haber ve gelişmeleri burada.


Ayhan Panosundaki Pin


Afganistan Da 15 Temmuz Ehitleri Anld Son Dakika Gncel Haberleri


Son Dakika Kabil De Siyasi Liderlerinde Katildigi Anma Torenine Saldiri Duzenlendi Afganistan Duzenleme


Cabul Afeganistao Afganistan Paises Asia


Afganistan Geografia E Historia De Afganistan Afganistan Geografia E Historia Geografia


Dunya Afganistan Da Sel 6 Olu Afganistan In Batisindaki Herat Vilayetinde Siddetli Yagisin Yol Actigi Selde 6 Kisinin Oldugu Bildiril Afganistan Dunya Haber


Afganistan Da Issizlik Yuzde 40 A Cikti Afganistan Islam Fotograf


Afganistan Da Cuma Namazi Sirasinda Patlama Dunya Yerel Turkiye Afganistan Camiler Sira


Dunya Afganistan Da O Bolge Taliban In Kontrolune Gecti Afganistan In Guneyindeki Helmand Vilayetine Bagli Sangin Ilcesinin Taliban I Afganistan Dunya Haber


Afganistan Da Valinin Konvoyuna Bombali Saldiri 8 Olu Afganistan Motorlar


Afganistan Da Patlamada 2 Cocuk Hayatini Kaybetti Afganistan Ikiz Hayat


Ziyaret Edilecek Yerler Panosundaki Pin


Pinterest


Kayip Afgan Cobanin Cansiz Bedeni Bos Su Kuyusunda Bulundu Afganistan Afgan Olum


Tacikistan Daki Rus Ussune Afganistan Daki Durum Nedeniyle Yeni Silahlar Aktarildi 2021 Silah


Afganistan In Gazne Vilayetinde Bir Torene Bombali Saldiri Duzenlendi 15 Olu 2021 Afganistan Polis Polis Karakolu


Pin On Iraq And Afganistan


Haberler Panosundaki Pin


Kabil De Askeri Birlige Saldiri 5 Asker Oldu Afganistan In Baskenti Kabil Deki Bir Askeri Birlige Yapilan Saldirida 5 Asker Hayatini Askeri Afganistan Celine

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Afganistan Son Dakika Haber"

Posting Komentar