Afganistan Kabil Son Dakika Haberleri

Belçika Başbakanı Alexander de Croo Afganistanda Kabil Hamid Karzai Uluslararası Havalimanından tahliyeleri terör saldırısı tehlikesi nedeniyle durdurma kararı aldıklarını şimdiye kadar 1400den fazla kişiyi ülkeden çıkarabildiklerini açıkladı. Afganistanın başkenti Kabilde düzenlenen bombalı saldırılarda hayatını kaybeden ABD askeri sayısı 10a yükseldi.


Vn2za Fwljzcm

Son Dakika Dünya Haberleri - Son dakika haberine göre ABD Savunma Bakanlığı Pentagon Kabildeki Hamid Karzai Uluslararası Havalimanı yakınlarında dün sadece bir intihar saldırısı olduğunu ilk haberlerin aksine ikinci bir patlama olduğuna inanmadıklarını açıkladı.

Afganistan kabil son dakika haberleri. Kabul haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla. 2047 Son dakika. 1 day agoSon dakika haberleri.

16082021 - 1932 Talibanın Afganistanın başkenti Kabile girdiğini açıklamasının ardından Afganistan. Afganistan haberi sayfasında en son yaşanan afganistan gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne CNN Türke eklenen afganistan haber başlıkları yer almaktadır. 16082021 - 0759 Güncelleme.

Kabildeki 229 Türk vatandaşı daha uçan kale ile tahliye edildi. Gelen son dakika bilgisine göre Afganistan Cumhurbaşkanı istifa etti. Afganistandan tahliye edilen 357 Türk vatandaşı daha Türkiyeye getirildi.

BİRLEŞMİŞ Birleşmiş Milletler BM Afganistanda insani yardımlara devam edebilmek için Kabilde tam teşekküllü işlevsel bir havalimanın kritik öneme sahip olduğunu bildirdi. Afganistan ile ilgili tüm video fotoğraf açıklamalar ve flaş haberler. Gündem 15082021 - 1351 15082021 - 1351 Volkan Arık.

Afganistan son dakika haberleri ve Taliban son dakika haberi dünya tarafından yakından takip ediliyor. Afganistanda Son Durum haberleri tüm detaylarıyla ve son dakika Afganistanda Son Durum gelişmeleriyle Afganistanda Son Durum haber sayfamızda. Son dakika haberlerine göre Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ülkesinin Kabil Büyükelçisinin şimdilik Afganistanda kalmayacağını söyledi.

BM Afganistanda insani yardımlara devam edebilmek için Kabilde işlevsel bir havalimanına ihtiyaç duyuyor Son dakika haber. Afganistanın başkenti Kabilde Hamid Karzai Uluslararası Havalimanının bulunduğu bölgedeki terör saldırılarında ölenlerin sayısı 110a yükseldi en az 150 kişi. Dışişleri Bakanlığı Milli Savunma Bakanlığı ve MİT.

Haberler Dünya Haberleri Afganistan Kabildeki terör saldırılarında bilanço ağırlaşıyor. Kabul son dakika haberleri ve Kabul haber ile ilgili video anlık canlı gelişmeler En Son Haberde. Güncel ve son dakika Afganistan haberleri bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.

Afganistan haberleri güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın. 110 ölü 150 yaralı Giriş Tarihi. AB Komisyonu Başkanı Leyen.

Afganistanın başkenti Kabilde bulunan Türk askerinin tahliyesi bugün tamamlanacak. 1 day agoAfganistanın başkenti Kabilde akşam saatlerinde gerçekleşen ve şimdiye kadar 4 ABD askeri ile 50 sivilin hayatını kaybettiği bilinen patlamaların ardından bir kez daha şiddetli bir. 21 hours agoSon dakika haberleri.

Kabil haber sayfamızda Kabil haberleri okuyabilir Kabil son dakika haberleri ve güncel Kabil gelişmelerini görebilirsiniz. 2782021 0945 Son Güncelleme. Son dakika afganistan haberleri de dahil olmak üzere toplam 1489 haber bulunmuştur.

Talibanı tanımıyoruz siyasi.


Dunyanin Konustugu Goruntuler Taliban Afganistan Baskanlik Sarayi Nda Son Dakika Dunya Haberleri


Vcsj5prp5dph0m


Vn2za Fwljzcm


Taliban Nasil Bu Kadar Hizli Ilerledi Afganistan Ordusu Neden Karsi Koyamadi Euronews


Kabil De Askeri Birlige Saldiri 5 Asker Oldu Afganistan In Baskenti Kabil Deki Bir Askeri Birlige Yapilan Saldirida 5 Asker Hayatini Askeri Afganistan Celine


Abd De Savas Gazileri Tehdit Altindaki Afgan Muttefiklerinin Ulkeye Getirilmesini Istedi Euronews


Afganistan In Baskenti Kabil Den Kacanlar Hangi Ulkeye Gidiyor


Turkiye Icin Kabil De Risk Buyuyor Turkiye Dw 06 07 2021


Afganistan Da Son Durum Taliban Kabil Havalimani Nda Turk Askeri Istemedi Canli Blog Euronews


Son Dakika Afganistan Da Durum Kontrolden Cikti Flas Cagri Geldi Son Dakika Haberler Milliyet


0iq5nac Bi7olm


Son Dakika Kabil De Siyasi Liderlerinde Katildigi Anma Torenine Saldiri Duzenlendi Afganistan Duzenleme


Pin On Afganistan


Afganistan Da Milyonlarin Son Umudu Harekete Gectiler Dunyadan Haberler


Turkiye Icin Kabil De Risk Buyuyor Turkiye Dw 06 07 2021


Son Dakika Afganistan Dan Ayrilmak Isteyen Turk Vatandaslara Cagri Turkiye Nin Kabil Buyukelciligi Ne Bilgi Verilmeli Son Dakika Dunya


Afganistan Taliban Abd Nin Milyar Dolarlik Askeri Techizatina El Koydu Euronews


Catismalarin Surdugu Afganistan Da Taliban In Kazanimlari Neler 20 Yillik Savasta Son Durum Ne Euronews


Pentagon Taliban Hizla Ilerliyor Afganistan Daki Guvenlik Durumu Hic Iyiye Gitmiyor Euronews

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Afganistan Kabil Son Dakika Haberleri"

Posting Komentar